Ευρυβιάδου 4, Θεσσαλονίκη 546 38

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

logo small
2008 Ίδρυση
Η εταιρεία THINKCLIMA ιδρύθηκε το 2008 από τους αδερφούς Αναστάσιο και Κλεάνθη Χριστοδουλίδη. Η μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο των κατασκευών (υδραυλικά– θέρμανση–αποχέτευση– πυρασφάλεια και ότι έχει να κάνει με εγκατάσταση νερού), από το 1989 για τον Αναστάσιο και από το 1996 για τον Κλεάνθη, τους οδήγησε στο να πάρουν την απόφαση να δημιουργήσουν μια εταιρεία της οποίας ο βασικός σκοπός θα είναι η διευκόλυνση, η καινοτομία και η λύση προβλημάτων τα οποία συνάντησαν όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της εμπορίας και της εισαγωγής στην αγορά, υψηλής ποιότητας εξοπλισμού.
logo auer small
2008 AUER
Με βασικό άξονα αυτά και φυσικά με πολύ μεράκι ξεκίνησε η καινούρια εταιρεία με πρώτο εργοστάσιο την AUER από Γαλλία, η οποία εμπιστεύθηκε τα προϊόντα της (ηλεκτρικοί λέβητες, σώματα αερίου, αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών) στην ThinkClima.
logo iwannidis small
2008 Ιωαννίδης
Συγχρόνως, και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, ο κύριος Ιωαννίδης εμπιστεύθηκε στην ThinkClima την διανομή των προϊόντων του (συλλέκτες) στη Βόρεια Ελλάδα. Εδώ να αναφερθεί πως με τον τρόπο του ήταν αυτός που έδωσε ώθηση στην εταιρεία και άρχισε να παίρνει το δρόμο της για το επόμενο βήμα.
logo bomat small
2008 BOMAT
Την ίδια χρονιά ο κ. Αναγνωστάκης (ιδιοκτήτης της εταιρείας ANAKTISIS) ο οποίος έχει αναλάβει την διανομή της εταιρείας BOMAT (συμπύκνωση καπνοδόχου) μας εμπιστεύθηκε κι εκείνος την διανομή των προϊόντων του στην Β. Ελλάδα.
logo pneumatex small
2008 PNEUMATEX
Από εκεί και πέρα το 2008 η Ελβετική εταιρεία PNEUMATEX μας εμπιστεύθηκε για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα. Πρόκειται για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, υψηλής ποιότητας, κατασκευής και αξιοπιστίας.
logo heimeier small
2010 HEIMEIER
Ακολούθως, το 2010 η HEIMEIER μας τίμησε προτείνοντάς μας την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της, τα οποία αφορούν εξαρτήματα συστημάτων θέρμανσης.
logo la castellamonte small
2010 La Castellamonte
Επίσης, την ίδια χρονιά η Ιταλική εταιρεία La Castellamonte μας ανέθεσε την επίσημη διανομή στην Ελλάδα, των προϊόντων της που δεν είναι άλλα από υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής πορσελάνινες σόμπες.
logo delta dore small
2011 Delta Dore
Το 2011 ήρθε και η συνεργασία με την Γαλλική εταιρεία Delta Dore. Πρόκειται για μια εταιρεία που παράγει εξοπλισμό και οικονομικές λύσεις για την οργάνωση του «έξυπνου κτιρίου». Προϊόντα που λύνουν τα χέρια για τους επαγγελματίες, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και εξυπηρετούν τους ιδιώτες ώστε να έχουν τον έλεγχο της οικίας τους με το πάτημα ενός κουμπιού!
logo brem small
2015 Brem
Ιδιαίτερης αισθητικής και ποιότητας είναι και τα Ιταλικά θερμαντικά σώματα Brem, τα οποία επίσης διανέμει η εταιρεία μας από το 2015.
logo cinier small
2015 Cinier
Καθώς επίσης και τα Γαλλικά Cinier, των οποίων η εταιρεία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα από το 2015.
Airzone HVAC συστήματα
2024 Airzone
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία της εταιρεία μας με την εταιρεία Airzone.

Η Airzone είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση - έλεγχο όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (HVAC) (ανεξαρτήτου BRAND) , η οποία μας εμπιστεύτηκε να διανείμουμε τα προϊόντα της στην Ελληνική αγορά.

Σε συνεργασία με την Delta Dore θα μπορούμε να δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση ελέγχου συστημάτων κλιματισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων (AC , VRF , FAN COIL Καναλάτα συστήματα, φωτισμός, στόρια, κλπ.)

Στόχος της εταιρείας μας, λοιπόν είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του χώρου των κατασκευών μέσω της εξεύρεσης της ποιοτικότερηςλειτουργικότερης και οικονομικότερης λύσης σε κάθε τους ανάγκη.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.