Ευρυβιάδου 4, Θεσσαλονίκη 546 38

Πώς γίνεται η αντικατάσταση της διαμόρφωσης από το παλιό Tydom 1.0 στο νέο; Πώς να διαγράψετε όλα τα δεδομένα από το παλιό Tydom 1.0; Σας τα εξηγούμε όλα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η αντικαταΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ;

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το Tydom 1.0 με το Tydom Home ή το Tydom Pro για να επωφεληθείτε από το άνοιγμα Zigbee 3.0*, κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας:

  • ⚠Πριν από τη διαθεσιμότητα, την άνοιξη του 2022, μια έκδοση της εφαρμογής που θα επιτρέπει την αυτόματη αντικατάσταση της διαμόρφωσης από το Tydom 1.0 στο Tydom Home ή στο Pro, θα πρέπει να διαμορφώσετε ξανά ολόκληρη την εγκατάσταση με μη αυτόματο τρόπο.
  • Σημειώστε ότι οι βοηθοί φωνής θα πρέπει, σε όλες τις περιπτώσεις, να διαμορφωθούν χειροκίνητα στο νέο Tydom.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ OLD TYDOM 1.0;

Σε περίπτωση αντικατάστασης, μόλις εγκατασταθεί το νέο κουτί,  σκεφτείτε να διαγράψετε όλες τις ρυθμίσεις παραμέτρων του παλιού κουτιού με μια ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.
Αυτή η λειτουργία πρέπει να γίνει εκτός εμβέλειας της υπάρχουσας εγκατάστασης (ιδανικά σε απόσταση μεγαλύτερη από 300 μέτρα) για να αποφευχθεί η απώλεια της νέας διαμόρφωσης (και να χρειαστεί να ρυθμίσετε ξανά τα πάντα χειροκίνητα).

 ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΜΕΝΟ TYDOM 1.0;

Το Tydom 1.0 δεν διατίθεται πλέον στην αγορά, αλλά ολόκληρη η εγκατεστημένη βάση συνεχίζει να λειτουργεί εντός του υπάρχοντος πεδίου εφαρμογής της και φυσικά παραμένει συμβατή με την εφαρμογή Tydom.

*Η λειτουργία Zigbee είναι διαθέσιμη στην επόμενη ενημέρωση (4.4) της εφαρμογής και του κουτιού, διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες – Συμβατότητα Zigbee σύμφωνα με μάρκες και μοντέλα

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.