Ευρυβιάδου 4, Θεσσαλονίκη 546 38

Είστε ο κάτοχος ενός συνδεδεμένου οικιακού κουτιού Tydom Home ή Pro. Ανακαλύψτε  την Easy , μια σειρά σχεδιασμένη έτσι ώστε τα φώτα σας να σας δίνουν περισσότερα από απλό φως.

EASY ,  ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΠΡΙΖΕΣ

Οι έγχρωμοι  λαμπτήρες  και  οι πρίζες  μεταμορφώνουν τον παραδοσιακό σας  φωτισμό σε συνδεδεμένο φωτισμό .
Η Easy  θα κάνει τα φωτιστικά σας, τους πολυελαίους ή ακόμα και τα φωτιστικά δαπέδου σας, αναπόσπαστα στοιχεία της ευεξίας σας στο σπίτι:  αλλάξτε τη φωτεινότητα, αλλάξτε το χρώμα του περιβάλλοντος, προγραμματίστε, δημιουργήστε σενάρια, διαχειριστείτε από απόσταση κ.λπ. .Είναι εύκολο με το  Easy!

ΤΟ EASY  ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

Με τους λαμπτήρες  Easy  και το  συνδεδεμένο οικιακό κουτί Tydom Home ή Pro , θα ενεργήσετε σε μια πληθώρα χρωματικών εφέ περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Θα τονίσετε τις  αποχρώσεις των λευκών  ώστε να είναι λίγο-πολύ ζεστά και μπορείτε επίσης να  μειώνετε το φως  κάθε δωματίου ανάλογα με τις ανάγκες της στιγμής.

EASY : ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Σε συνδυασμό με το  ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ HOME BOX TYDOM HOME Ή PRO  όπου κι αν βρίσκεστε τοπικά ή απομακρυσμένα, διαχειρίζεστε τον φωτισμό σας με μια απλή κίνηση από το smartphone σας.
–  Προγραμματίστε  με μερικές γρήγορες ρυθμίσεις στην οθόνη και όλα ενεργοποιούνται όπως τα θέλετε, όταν τα θέλετε.
–  Ελέγξτε  εξ αποστάσεως ότι έχετε σβήσει τα φώτα σας
–  Επιλέξτε  εάν τα φώτα σας ανάβουν ή σβήνουν σε ορισμένα δωμάτια ανάλογα με την ώρα του ηλιοβασιλέματος ή της ανατολής, χάρη στην αστρονομική λειτουργία που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Tydom.

Κάθε χειρονομία μετράει για τον έλεγχο της κατανάλωσης.

Και αν διαθέτετε  ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΒΟΗΘΟ AMAZON ALEXA Ή GOOGLE ASSISTAN , παραγγείλετε  το Easy για έλεγχο μέσω φωνής. 

EASY  : ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να είστε καλός τεχνίτης για να εγκαταστήσετε  προϊόντα Easy .
Ξέρετε πώς να βιδώσετε μια λάμπα; Ξέρετε πώς να συνδέσετε μια πρίζα; Τότε ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε το Easy.

Οι λαμπτήρες Easy  LED  διατίθενται με διαφορετικούς τύπους βάσεων: E27 – GU10 – E14

ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Η πρίζα  Easy  connect μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του φωτισμού ή, προαιρετικά, μια ηλεκτρική συσκευή με μέγιστη ισχύ 16Α.

Ιδανικό για ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα βοηθητικό φωτιστικό, απλά συνδέστε το σε μια πρίζα τοίχου και προσθέστε το στην εφαρμογή Tydom για να το ελέγχετε από smartphone ή φωνητικά με έναν φωνητικό βοηθό.
Η λειτουργία επαναλήπτης (όπως και για τους λαμπτήρες), επεκτείνει την εμβέλεια του  σήματος Zigbee  στο σπίτι. 

Επιπλέον, η πρίζα μετρά άμεσα την κατανάλωση του εξοπλισμού στον οποίο είναι συνδεδεμένη.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.