Εταιρία

Η εταιρεία THINKCLIMA ιδρύθηκε το 2007 από τους αδερφούς Αναστάσιο και Κλεάνθη Χριστοδουλίδη. Η εμπειρία στο χώρο των κατασκευών (υδραυλικά – θέρμανση – αποχέτευση – πυρασφάλεια και ότι έχει να κάνει με εγκατάσταση νερού) από το 1989 για τον Αναστάσιο και από το 1996 για τον Κλεάνθη, τους οδήγησαν στο να πάρουν την απόφαση να δημιουργήσουν μια εταιρεία της οποίας ο βασικός σκοπός της θα είναι η διευκόλυνση, η καινοτομία, η λύση προβλημάτων τα οποία συνάντησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Με βασικό άξονα αυτά και φυσικά με πολύ μεράκι ξεκίνησε η καινούρια εταιρεία με πρώτο εργοστάσιο την AUER από Γαλλία η οποία της εμπιστεύθηκε τα προϊόντα της (ηλεκτρικούς λέβητες, σώματα αερίου, αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών). Συγχρόνως, και τον ευχαριστούμε γι αυτό ο κύριος Ιωαννίδης μας εμπιστεύθηκε την διανομή των προϊόντων του(συλλέκτες) στη Βόρεια Ελλάδα .Θα ήθελα εδώ να αναφέρω πως με τον τρόπο του ήταν αυτός που έκανε τα πράγματα να ξεκινήσουν πιο γρήγορα και να αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο για το επόμενο βήμα.

Την ίδια χρονιά ο κ. Αναγνωστάκης (ιδιοκτήτης της εταιρείας ANAKTISIS) ο οποίος έχει την διανομή της εταιρείας BOMAT (συμπύκνωση καπνοδόχου) μας εμπιστεύθηκε την διανομή των προϊόντων του στην Β.Ελλάδα.  Από εκεί και πέρα το 2008 η Ελβετική εταιρεία PNEUMATEX μας εμπιστεύθηκε για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Το 2010 η HEIMEIER μας τίμησε προτείνοντας μας την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της.  Την ίδια χρονιά η εταιρεία La Castellamonte δέχτηκε να είμαστε εμείς οι διανομείς τους στην Ελλάδα.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.