Ευρυβιάδου 4, Θεσσαλονίκη 546 38
Climatherm Energy 2024 στην Αθήνα

Climatherm Energy 2024 στην Αθήνα

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΛΦΑ ΚΛΙΜΑ Α.Ε. λαμβάνουμε μέρος στην διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2024 στην Αθήνα!
Θα μας βρείτε στον εκθεσιακό χώρο Athens Metropolitan Expo από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου!
📍Αίθουσα 2, Διάδρομος Ε στο Περίπτερο 79
Σας περιμένουμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες στον τομέα Θέρμανσης – Ψύξης Αντλιών Θερμότητας και Έξυπνου Σπιτιού. 🏡

Η διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2024 στην Αθήνα έφτασε. Η συμμετοχή παλαιών και νέων εκθετών, εσωτερικού και εξωτερικού, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθιστώντας την για ακόμη μια φορά, τον μεγαλύτερο ενεργειακό θεσμό στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες, ετοιμάζονται όπως πάντα πυρετωδώς, να αναδείξουν καινοτόμα προϊόντα στους κλάδους των: Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης – του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων – της Ηλεκτρικής ενέργειας – του Υδρογόνου – Λογισμικού και άλλων, τελώντας, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχοντας την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.

Η Climatherm Energy 2024, θα διεξαχθεί στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Αthens Metropolitan Expo”, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Σας περιμένουμε!

Related Posts

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.